Skip to content
Elaine Cobb logo 1500px

"Helping Courts Understand the Phenomenon of Alienation" May 2021 Press releases i druge informacije

POZOR! Krajnji rok prijave – svibanj 2021.

U doba pandemije i neke izvrsne stvari se dese. Kao npr. virtualne konferencije o otuđenju djece. Kako ona zagrebačka, 2020. tako i ova sada, 2021, u SADu. Da je ostala klasična, in person, moglo bi ju slušati samo 200 ljudi. Ovako je  sada dostupna i svima nama običnim smrtnicima, otuđenim roditeljima, on line putem streaminga.

Organizator konferencije američka je udruga Family Access – Fighting for Childrens Rights. Na njihovoj web stranici naći ćete i sve potrebne informacije.

Samo da spomenem da su neki od govornika najeminentniji svjetski stručnjaci. U stvari lažem. Svi govornici konferencije su najeminentniji svjetski stručnjaci – Steven Miller, Ashis Joshi, Michael Bone, Robert Evans, William Bernet, Linda Gottlieb, Carol Golly,Colleen Murray, Robert Hoffman i drugi…

POSEBNOST – BREAK OUT ROOMS !

Ono što je posebno interesantno je što ova konferencija nudi mogućnost diskusije između predavača i publike direktno  i to u cijelovečernjem kontaktu, što je fenomenalno.  Apsolutno fenomenalno. Raspodijeljeni u male grupe, predavač, i publika koju čine profesionalci ( odvjetnici, suci, psiholozi, psihijatri, socijalni radnici i dr.) te otuđeni roditelji i otuđeni djedovi i bake sada mogu direktno komunicirati o otuđenju djece vrlo konkretno. Grupe su male i specijalizirane po dobi djece, tipu otuđenja te tipu profesionalaca. To je nevjerojatna blagodat koju ova konferencija nudi.

Link na Break Out Rooms

Dalje, ovdje stavljam linkove na Press releases i druge najave konferencije. 

Press releases konferencije.

Predsjednica udruge govori o konferenciji na radio emisiji

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati informacije o najnovijim objavama molim prijavite se ispod.

Uspješno ste se prijavili.

Nešto nije uredu. Pokušajte ponovo.

Prijava na newsletter

Ukoliko želite primati informacije o najnovijim objavama molim prijavite se ispod.

Uspješno ste se prijavili.

Nešto nije uredu. Pokušajte ponovo.

Send this to a friend